Selam arkadaşlar, uzun zamandır Counter Strike 1.6 oynamıyorum ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Özellikle düşük ping ayarları hazır gelen bir CS 1.6 sürümü arıyorum çünkü online maçlarda gecikme yaşamak istemiyorum. Bazı paketlerde ağ ayarlarının optimize edildiğini ve oyunun daha akıcı çalıştığını duydum. Hem performansı iyi olan hem de internet ayarları düzgün hazırlanmış bir Counter Strike 1.6 kullanan varsa öneri verebilir mi? Özellikle rekabetçi oynarken stabil çalışan sürümler ilgimi çekiyor.
Konu Bilgileri |
Konu: Düşük ping ayarları olan CS 1.6 sürümü arıyorum | Yazar: MysticPhantomX | ||
| Okunma: 17 | Yorum: 1 | |||
| Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
|||
Ben de online oynarken düşük ping ve stabil bağlantıya önem veriyorum, bu yüzden optimize edilmiş Counter Strike 1.6 sürümlerini tercih ediyorum. Bazı paketlerde ağ ayarları önceden düzenlenmiş oluyor ve bu sayede oyun daha akıcı hissediliyor. Özellikle performans odaklı hazırlanmış CS 1.6 sürümleri eski bilgisayarlarda bile rahat çalışabiliyor. Bu tarz farklı sürümleri görmek istersen https://cs-unikov.net/tr/ sitesine göz atabilirsin. Burada hem klasik hem de optimize edilmiş Counter Strike 1.6 paketleri mevcut.
| ||||
|
|
Düşük ping ayarları olan CS 1.6 sürümü arıyorum Konusu Araçları |
Direk Link |
| HTML Link | |
| BBCode Link | |
| Paylaş |
|