Evvet arkadaslar oyunu ben başlatıyorum dunyanin bana göre en acikli cümlesi .. "daha iyilerine layiksin " dir . peki ya size göre ....... boşluğu dolduran cümle nedir ..?
Konu Bilgileri |
Konu: Dünyanin ennn acıklı cümlelerini yazıyoruz .. | Yazar: Yaren | ||
Okunma: 6828 | Yorum: 14 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
cok duygusal bir paylaşım yapıyorum hüzünlü..
her aklıma geldinde o sahne beni yiyip bitiriyor.. unutamadığım kare.. insani alt üst eden duygu patlaması.. gülcan: -emrah abi ben kırmızı ayakkabı istiyorum. emrah: -paramız yok bizim gülcan, alamayız. gülcan: -banane ya ühühüühüü!!
Susmaktan yoruldum..
Seni içimden terk ediyorum..
En acikLi cumLesi immmm sey dusunuyorumm.. bulasiklari yika cumlesi aqLayasim geLiyo duyunca ???
Puhahhahaha sesli güldüm verilen yanitlara
Bence cokk mantikli cevap kadin olmayan anlayamazz
Zaten sorun o makineye sıralama hazır hale getirme yerlestirme kisminda ne olursa olsun beyin sartlanmis maalesefki ergenlikte baslayip bitmek bilemeyn bu söz fobimiz olmusss naaapalim yani
Sana bir soru söz fobimiz olmuş demişsin..
Simdi islami fobimiz islam karşıtlığım oluyorsa.. Söz fobimiz söze karşı mı oluyorsuz Fobi Nedir Karşıt olmak mı ? Korkumu ?
Susmaktan yoruldum..
Seni içimden terk ediyorum..
Bana göre fobi kişinin belirli durumlar karşısında duyduğu, kapıldığı, kaygılı, olağan olmayan, hastalık derecesine kadar güçlü olan korku... Ama bu söz icin sorulan soruysa her ikiside olabilir değişen bsey olmaz. Bulaşık dan hem korkabilirim hem karşı olabilirim
| ||||||||||||||||||||
|
Dünyanin ennn acıklı cümlelerini yazıyoruz .. Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|